C++ Institute

Cisco Networking Academy

VUE Testing Center


 • 031 102 4664 / 0720 546 972
Banner Curs Cisco CCNA

Curs Cisco CCNA Routing & Switching


Detalii grupe colective viitoare

Crystal Mind Academy on Facebook Crytal Mind Academy on Google Plus Crytal Mind Academy on Twitter Crystal Mind on Linkedin


Nexus - Curs Cisco CCNA Cursul Cisco CCNA - "Cisco Certified Network Associate" reprezinta fundamentul carierei de Administrator de Retea IP, Administrator de Sistem, Administrator de ISP, Specialist in Securitatea Informatiei, Specialist Wireless LAN, Specialist VoIP sau Specialist Cisco in general. Certificare CCNA este recunoscuta si apreciata in intreaga lume si este considerata "Industry Standard Certification".

Cursurile si certificarile Cisco ofera mai multe posibilitati pentru construirea unei cariere de succes in domeniul Networking. Se pot urma astfel mai multe directii de specializare - Cisco Paths. Cursul CCNA sta la baza piramidei pentru orice directie principala urmata in retelistica: Routing & Switching, Security, Wireless, VoIP, Service Provider, Storage, Design.

Organizare curs CCNA


Crystal Mind Academy organizeaza cursul CCNA Routing and Switching cu predare aprofundata extinsa sub forma de grupe colective pentru persoane fizice sau grupe dedicate pentru companii.

Organizam ultima versiune a cursului CCNA 6.0 care este actualizata conform cu ultimele noutati din industria IT si Networking si care se numeste si CCNA Routing & Switching.

Cele 4 module CCNA R&S trebuie urmate in ordine: CCNA1->CCNA2->CCNA3->CCNA4.

Orientarea cursului CCNA este atat practica cat si teoretica. In timpul laboratoarelor cursantii vor invata sa instaleze, configureze si sa intretina retele de calculatoare si echipamente Cisco (Routere si Switch-uri), iar in timpul orelor de predare instructori acreditati Cisco vor explica din punct de vedere teoretic tehnologiile si protocoalele folosite. Aditional documentatiei oficiale Cisco cursantii vor primi multe alte informatii suplimentare, necesare unei intelegeri aprofundate a materiei: suport customizat si in limba romana, laboratoare si topologii de configurat folosind emulatoare sau simulatoare etc.

Nu sunt necesare cunostinte anterioare de retelistica, predarea incepe de la zero. Sunt insa necesare cunostinte medii de limba engleza dar si de folosire a calculatorului in general (Windows, Internet etc).

Documentatie/Curriculum CCNA


Documentatia cursului este realizata de firma Cisco Systems si este in limba engleza. Crystal Mind Academy actualizeaza in mod continuu curricula predata pentru ca acesta sa reflecte nivelul tehnologic folosit la ora actuala in intreaga lume. Predarea se face in limba romana. Studentii au access online la documentatie pe site-ul Cisco Networking Academy (www.netacad.com) sau pe serverul nostru. Detalii Programa/Curriculum CCNA.

Examene si certificari CCNA


Finalizarea unui modul CCNA presupune promovarea a o serie de examene partiale online, a unui examen final precum si de realizarea unor teme practice. Examenele online cu exceptia celui final se sustin de acasa de la orice calculator conectat la Internet. Examenul final se sustine doar de la sediul nostru. Nota de trecere este de 80%, iar in caz de nepromovare fiecare examen se poate sustine de 3 ori.
Dupa promovare, studentul va obtine de la firma Cisco prin intermediul academiei noastre o scrisoare de recomandare de la CEO Cisco si un certificat in limba engleza (in format electronic si tiparit, semnat si stampilat) in care este mentionat semestrul finalizat si sunt detaliate cunostintele acumulate. Pretul acestor examene (partiale si finale) cat si a diplomelor semestriale este inclus in costul cursului. Dupa terminarea celor 4 semestre, studentul poate sustine la orice centru de testare Pearson VUE examenul care ii confera certificarea CCNA - "Cisco Certified Network Associate".

Certificarea CCNA valida este obligatorie (prerequisite) pentru orice alta certificare Cisco superioara !

Obiectiv curs CCNA


La absolvirea cursului studentii vor avea capacitatea de a:
 • proiecta, instala si administra retele locale mici-medii, de la cablaj structurat si pana la Layer-ele superioare din modelul de referinta OSI;
 • configura Routere si Switch-uri Cisco;
 • configura folosind Cisco CLI protocoale de rutare (RIP, EIGRP, OSPF), protocoale rutate, Virtual LAN-uri, STP, VTP, Liste de Access simple sau complexe, protocoale folosite in retelele WAN ( ISDN, Frame Relay, linii seriale punct-la-punct etc);
 • intelege modul de functionare al retelelor wireless si configurarea acestora;
 • intelege notiuni fundamentale despre securitatea informatiei precum si procedeele folosite pentru sucurizarea Routerelor, Switch-urilor dar si a retelei in ansamblul sau;
 • indetifica si remedia problemeleertificari aparute in cadrul unei retele (troubleshooting);
 • optimiza modul de functionare al retelei in ansamblul sau;
 • dobandi cunostinte solide teoretice atat despre modul de operarea al retelelor in general cat si a protocoalelor folosite (ex: TCP/IP).

Avantaje Crystal Mind Academy


Urmand cursurile Cisco - CCNA in cadrul Crystal Mind Academy beneficiezi de urmatoarele avantaje:
 • predare in limba romana a fiecarui concept, notiune sau protocol din documentatia oficiala Cisco de catre instructor certificat Cisco cu experienta practica si pedagogica;
 • prezentarea multor altor notiuni extrem de utile in meseria de zi cu zi care fac obiectul unei programe extinse;
 • accesul fiecarui cursant la echipamente Cisco (Routere si Switch-uri). Exista un Router si un Switch Cisco pe fiecare banca de studiu;
 • avantaje financiare si bonusuri pentru cei mai buni cursanti;
 • sedinte suplimentare recapitulative gratuite in vederea obtinerii certificarii CCNA;
 • invitati din industria IT care lucreaza la mari firme si ISP-uri si care vor prezenta diferite concepte si tehnologii;
 • daca doresti sa te convingi de calitatea cursului Cisco CCNA si a predarii, poti participa inainte de inscriere la o sedinta de proba, la o grupa in derulare fara nicio obligatie ulterioara !

Pentru detalii despre pret sau programul urmatoarelor grupe CCNA R&S te rugam sa vizitezi tabelul de pe prima pagina a site-ului nostru.


Alte informatii despre cursul CCNA R&S:


Nota: CCNA Exploration si Discovery reprezinta vechea versiune a cursului (4.0). Crystal Mind Academy nu va mai organiza noi grupe in aceasta versiune.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2019