C++ Institute

Cisco Networking Academy

VUE Testing Center


  • 031 102 4664 / 0720 546 972

Echipa Crystal Mind Academy

Crystal Mind Academy on Facebook Crytal Mind Academy on Google Plus Crytal Mind Academy on Twitter Crystal Mind on Linkedin


Andrei Dumitrescu

Andrei Dumitrescu

Academy Manager, Instructor CCNA, CCNA Security, CCNP, Administrare Linux, INFOSEC & Programare PythonAndrei este coordonatorul si fondatorul Crystal Mind Academy. A finalizat Facultatea de Cibernetica si Informatica Economica si a avut primul contact cu Cisco inca de la incepurile programului Cisco Networking Academy.
Certificarea CCNA a abtinut-o in anul 2002 urmand apoi alte certificari de nivel professional precum CCNA Security, CCNP R&S sau CCIP. A fost trainerul primelor grupe CCNA si Administrare Linux organizate de Crystal Mind Academy la infiintare in anul 2006, formand sute de ingineri de retea sau sysadmini. Este o fire deschisa caruia ii place cu adevarat sa predea, sa formeze viitori specialisti de elita si sa-i indrume apoi pe calea aleasa. Este pasionat de ceea ce face si are cunostinte vaste din domenii precum Networking, Tehnologii Cisco, Administrare Linux, INFOSEC, Programare Web, Python sau Tehnologii Blockchain.
Andrei doreste sa fie la curent cu ultimele tehnologii, niciodata nu considera ca a invatat suficient si considera ca procesul de studiu si invatare trebuie sa fie unul continuu.

Octavian Szolga

Octavian Szolga

Instructor Certificat Cisco Systems (CCSI), CCNA, CCNA Security, CCNP R&S.Octavian face parte dintre primii traineri Cisco de la Crystal Mind Academy, avand primele grupe in 2009. De-a lungul anilor a lucrat la companii de renume din Romania pe pozitii de Senior Network Engineer printre care Telekom, Datanet sau Vodafone. Detine numeroare certificari precum CCSI, CCNP R&S, CCIP, CCNP Security etc.
A avut acces la cele mai complexe retele din tara unde a intalnit tehnologii diverse. Poate exemplifica din situatii reale cu care s-a intalnit orice tehnologie prezenta la cursurile Cisco pe care le organizam.
Preda din pasiune, motivatia sa fiind sa formeze specialisti, sa contribuie la dezvoltarea profesionala a celui cu care ia contact.

Catalin Arsene

Catalin Arsene

Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql, Symfony, Doctrine)Catalin a urmat Facultatea de Matematica de la Universitatea din Bucuresti, iar de peste 6 ani preda cursuri bazate pe tehnologii web la Crystal Mind Academy, fiind unul dintre trainerii nostri veterani. Cu o gandire analitica si exacta este foarte potrivit pentru jobul de programator.
Catalin este o fire calma, vorbeste rar si explica detaliat atat cat este nevoie pentru o intelegere amanuntita. La cursurile sale vei afla informatii importante, inside-uri ale jobului de programator, pe care Catalin le-a descoperit in multiplele proiecte in care a fost implicat.

Dragos Costache

Dragos Costache

Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql)Dragos are experienta de peste 10 ani in domeniu IT si de peste 5 ani ca programator in cadrul mai multor firme. Totodata, a realizat numeroase proiecte folosind diverse tehnologii precum: PHP, Python, MySQL, HTML, CSS sau Java. Este un profesionist polivalent si totodata un bun pedagog avand o experienta de mai multi ani in cadrul Crystal Mind Academy. Preda din pasiune, este o fire calma si pe lângă programare este pasionat de intreg domeniu de IT.

Iulia Iacob

Iulia Iacob

Trainer Programare C/C++Iulia a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare unde a și făcut cunoștință pentru întâia dată cu lumea didactică. In prezent este lector la Facultatea de Automatica si Calculatoare, unde din 2011 este responsabilă printre altele și de laboratorul de "Programarea calculatorului". Experiența didactică o ajută să creeze o atmosferă relaxată, să adapteze noțiunile de la fiecare curs în funcție de ritmul și nevoile cursanților și să coboare la nivelul cunoștințelor celor prezenți la curs.
Este o persoană caldă, prietenoasă, plină de energie ce crede că oricine poate învață programarea daca ește îndrumat cu răbdare și exerseaza zilnic. Iubește animalele și când timpul îi permite ia la pas traseele montane sau se aventurează cu bicicleta prin parc.

Alexandru Calcatinge

Alexandru Calcatinge

Trainer Administrare LinuxAlexandru este arhitect ca formatie, desi a urmat un profil de matematica-informatica in liceu. In prezent este lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", din Bucuresti, insa este pasionat de Linux si Open-Source inca din anul studentie, de cand a inceput sa foloseasca exclusiv acest mediu. De atunci a studiat continuu tehnologii bazate pe Linux acordand o importanta deosebita detaliilor.
Este o fire deschisa si prietenoasa, dornica sa transmita cunostintele pe care le are in domeniu. A urmat multe cursuri printre care LFS201 Essentials of System Administration ale Linux Foundation, SUSE Linux Enterprise Server Administration, si Linux Basic & Server Administration. Este o persoana care se afla intr-o continua dezvoltare, invatand mereu lucruri noi despre Linux, Networking, Server Administration, Cloud si IoT.

Sebastian Pusta

Sebastian Pusta

Instructor Certificat Cisco Systems (CCSI), CCNA, CCNA Security, CCNP R&S.Sebastian este o fire deschisa caruia ii place sa transmita bogatele cunostinte de Networking pe care le detine. Are o vasta experienta profesionala si pedagogica, preda cu pasiune fiind facut sa fie instructor. Avand acces la cele mai complexe retele din Romania, poate explica in detaliu cursantilor situatii "real life" din aproape orice zona din Networking. Este trainer al academiei noastre din anul 2011.
In trecut a lucrat in cadrul unor mari operatori telecom din Romania. In prezent este consultant R&S, Security si Wireless la unul din cei mai importanti integratori de sisteme IT&C de pe piata. Detine mai multe certificari Cisco de nivel profesional printre care CCNP Security, CCNP R&S sau CCNP Wireless.

Paul Cojoc

Paul Cojoc

Instructor CCNAPaul este o fire deschisa, calma, gata sa accepte noi provocari. Dorinta de a creste in acest domeniu l-a motivat sa fie intr-un proces continuu de studiu. A urmat cursuri de CCNA R&S, CCNP R&S si Fortinet Network Security Expert.
El a implementat solutii de network wireless si security in cadrul companiei multinationale in care lucreaza si, in acest moment, detine functia de Senior Network Engineer. Avand acces la o retea complexa se intalneste in meseria de zi cu zi cu multe situatii, astfel incat la cursul pe care il preda poate explica conceptele de retelistica nu doar teoretic ci si din punct de vedere al aplicabilitatii practice a acestora. Pasiunea este motivul pentru care doreste sa impartaseasca viitorilor ingineri de retea cunostintele ce stau la baza retelisticii.

Stefan Horomnea

Stefan Horomnea

Trainer Tehnologii Web (HTML/CSS, Programare PHP, MySql) & Programare PythonInstructor CCNAStefan este printre cei mai pasionati oameni de programare. Iubeste cu adevarat ceea ce face si nu accepta compromisuri in jobul sau. Face parte dintre primii traineri Crystal Mind Academy, primul contact cu cursurile noastre avandu-l in anul 2008. A dezvoltat platforma de e-learning www.invata-online.ro precum si o parte dintre programele de training pe care le oferim.
In timpul liber ii place sa practice cu aceeasi pasiune Brazilian Jiu-Jitsu.

Mihaela Radovici

Mihaela Radovici

Trainer Baze de date SQL, Programare Java, Programare JavaScript/Node.jsMihaela are o experienta de peste 6 ani in domeniul bazelor de date SQL si a aplicatiilor Enterprise bazate pe tehnologie Java. In anul 2015 s-a alaturat echipei Crystal Mind, iar in prezent este coordonatoarea cursului Baze de date SQL si Programare Java.
Mihaelei ii place mult sa predea si este fericita atunci cand poate oferi din cunostintele sale si celorlalti. Considera ca omul cat traieste invata, prin urmare actualizeaza mereu cursurile inclusiv in functie de feedback-urile primite de la cursanti. In timpul liber ii place sa calatoreasca, sa citesca si sa petreaca timp de calitate cu prietenii.

Jeni Sandu

Jeni Sandu

Trainer Programare JavaJeni Sandu a absolvit specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si are o experienta de peste 5 ani in domeniul IT. A lucrat programator Java la mai multe corporatii unde a intalnit si dezvoltat proiecte complexe. Este pasionata de acest domeniu, ea reusind sa testeze in proiecte reale mai multe tehnologii de-a lungul timpului. Preda din pasiune si crede ca perseverenta sta la baza procesului de invatare.
Jeni incearca sa fie la curent cu noile tendinte de pe piata IT in ceea ce priveste tehnologiile si tool-urile utilizate de dezvoltare si considera ca trebuie investit mult timp personal in practica.
Printre pasiunile ei se numara cititul, plimbarile in aer liber, muzica si timpul petrecut cu familia.

Filip Radovici

Filip Radovici

Trainer Baze de date SqlFilip are o experienta de 10 ani in lumea IT si de 5 ani ca administrator de system si baze de date. Este o persoana pragmatica careia ii place mereu sa duca la bun sfarsit ceea ce incepe.
Principiu pe care se bazeaza este ca orice problema are o rezolvare si ca evolutia necesita obstacole de trecut. Filip este pasionat de orice inseamna IT, de masini si de calatorit.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2019