C++ Institute

Cisco Networking Academy

VUE Testing Center


 • 031 102 4664 / 0720 546 972

Testimonials

Crystal Mind Academy on Facebook Crytal Mind Academy on Google Plus Crytal Mind Academy on Twitter Crystal Mind on Linkedin


Facebook Reviews
 • Cristian Ilies (cursant Linux Administration - Basic and Servers, IT Manager Romexpo SA)
  Cursurile pe care le-am facut: Linux Basic Administration si Linux Server Administratin, cursuri de linux unice pe piata, cu orientare catre situatiile reale intalnite zi de zi (exemple, scenarii scripturi, etc).

  Andrei, trainer-ul meu, este un profesionist atat in domeniul predat cat si pedagogic, mai mult de-atat am apelat si mi-a oferit raspunsuri si dupa incheierea cursurilor.
  Foarte multumit, cum m-au ajutat cursurile, pe langa lucrurile noi invatate, mi-au ordonat informatiile citite in carti, tutoriale si pe internet.

 • Gheorge Balan (cursant CCNA, Senior Engineer - Romtelecom SA)
  As dori in cele ce urmeaza sa va transmit cateva impresii in urma absolvirii cursului CCNA (toate modulele) organizat de Crystal Mind Academy.

  As incepe cu o apreciere legata de flexibilitatea oferita in alegerea zilelor de curs. Pentru mine a fost un avantaj faptul ca am avut posibilitatea participarii la orele de curs in cursul saptamanii, dupa orele de serviciu.

  Tot legat de conditiile generale de desfasurare a cursurilor as dori sa mentionez atat amenajarea spatiului de desfasurare a cursului cat si dotarile cu echipamente necesare desfasurarii lucrarilor practice .

  Instructorii Crystal Mind au reusit ca in orele de curs sa transmita, in mod sistematizat si sintetic, atat informatiile din Curriculum dar, mai ales, informatii adiacente de natura practica. Astfel cunostintele de natura teoretica au fost sustinute de exemple concrete si de lucrarile practice de laborator.

  In concluzie apreciez ca obiectivele cursului au fost atinse si personal as dori ca dupa sustinerea examenului de certificare CCNA sa urmez si alte cursuri organizate de Crystal Mind Academy.

  Multumesc, toate cele bune!

 • Adrian Aldea (cursant CCNA, Senior Engineer - Romtelecom SA)
  Am absolvit la Crystal Mind Academy toate cele 4 module CCNA si pot sa spun ca per ansamblu am fost foarte multumit.

  Conditiile de predare au fost excelente, sala spatioasa, luminoasa, aerisita, cu toate dotarile necesare desfasurarii optime a cursurilor si laboratoarelor.

  Incontestabil, instructorii care ne-au predat cursurile au o buna pregatire profesionala.

  Fara sa diminuez calitatile celorlalti instructori, doresc in mod deosebit sa remarc talentul pedagogic al d-lui Octavian Solga, spiritul entuziast si interactiv in care a desfasurat cursurile, impresia generala excelenta pe care mi-a lasat-o, de sinceritate si profesionalism.
  Consider acest curs ca pe un start si intentionez ca dupa obtinerea certificarii CCNA, sa continui sa ma pregatesc pentru certificare in nivelurile urmatoare.
  De fapt, in cadrul cursurilor deja ni s-au prezentat numeroase notiuni de nivel superior.

  Va felicit !

 • Andrei Virabean (cursant la Bazele PHP si WEB2 - PHP/MySql)
  Nu stiu daca as putea spune totul in cateva fraze, dar sa incepem cu inceputul...
  Crystal Mind Academy mi-a fost recomandata de o ruda, care detine o firma de software development baza pe limbajul php/mysql/js (unde acum urmeaza sa merg sa acumulez experienta in domeniu), pana atunci am incercat sa invat html/css si php/mysql singur, daca html/css am reusit in mare parte sa prind cu lectii de pe lynda.com si cursuri in rusa (prima limba materna) cu programarea nu prea reuseam si daca reuseam nu prea intelegeam cum. Auzisem de diplomele de la ANC pentru designer web si m-am decis sa merg la Crystal Mind, am vazut care este ciclul (1. HTML/CSS; 2. Bazele programarii; 3. PHP/MySQL.)

  M-am inscris la Bazele programarii, aici, la prima sedinta am fost placut surprins de sala mobilata frumos, aer conditionat, calculatoare performante si mai ales de atmosfera la curs. Au fost 4 sedinte in care ni s-a pus baza in programare de catre trainerul Catalina Enescu.

  Dupa finalizarea cursului m-am inscris la urmatorul - PHP/MySQL, aici am invatat multe lucruri noi si complicate peste care impreuna cu trainerul am reusit sa trecem usor, despre trainer as putea scri aparte, chiar a fost o persoana care s-a dedicat acestui curs, explicarea fiecarui student pana nu suntem siguri ca toti au inteles, exemple reale, teme pe acasa care pun la incercare cunostintele acumulate la fiecare curs, ajutorul cu intrebarile aparute pe parcursul crearii proiectului, as putea spune ca a fost unul dintre profesorii mei preferati :)

  Atat trainerul si cei din administratia Crystal Mind au fost foarte receptivi la cererile studentilor (in cazul meu am avut nevoie de diploma Crystal Mind mai devreme, fapt care m-a ajutat sa fiu eliberat cu 10 de la examenul la disciplina "Tehnologii Web" la facultate).

  Chiar am invatat multe la acest curs, astept un curs pentru mai avansati (unde sa se axeze pe OOP, design patterns, framework-ul, MVC, etc.), am gasit ceva de genul acesta la alte companii din Bucuresti insa astept unul de la Crystal Mind :) intre timp m-am inscris online la cursul de Javascript tot la Crystal Mind.

  Va multumesc.

 • Constantin Vasilescu (cursant Web2 - PHP/MySql)
  Colaborarea cu Crystal Mind Academy a fost o alegere excelenta.
  Aceasta academie isi respecta studentii prin profesionalism si cursuri de calitate ce tin pasul cu evolutia continua a tehnologiilor studiate.

  Trainerii sunt foarte bine pregatiti profesional si dedicati din punct de vedere pedagogic, asfel incat studentii beneficiaza de cele mai bune auspicii pentru a progresa.
  Recomand Crystal Mind Academy oricui doreste sa evolueze pe plan profesional. Cu respect

 • Ana - Maria Caju (cursant Web1 si Web2, Consultant - Oracle Romania)
  In cadrul Crystal Mind Academy am participat la cursurile: HTML/CSS (Programator Web 1) si PHP/MySql/JS (Programator Web 2) avand ca trainer pe Stefan Hormonea. Metoda de predare a fost: 'in class'. Cursurile m-au ajutat in cariera profesionala, intrucat am trecut cu succes de interviuri in care am avut intrebari din: PHP, HTML, JAVA, SQL. Recomand cu caldura Crystal Mind !

 • Elena Nicodim (cursant Web1 si Web2, Analist - companie nationala de telecomunicatii)
  Initial m-am inscris la cursurile de web programming ale Crystal Mind Academy pentru a o incuraja pe fiica mea sa se inscrie odata cu mine si sa primeasca botezul initierii in acest domeniu relativ necunoscut chiar pentru mine care lucram de circa 5 ani in IT.

  Am descoperit impreuna cu ea o lume fascinanta si uite asa 2 generatii unite in fatza unui monitor dezbateau, se contraziceau dar mai ales colaborau pentru ca, in final din acest joc nu tocmai usor - impletit cu sudoare si stupoare sa se contureze primele pagini personale de internet.

  Mai adaug ca succesul acestui curs se datoreaza in mare parte efortului depus de catre trainerul pe care l-am avut, atat la web1 cat si la web2,daruirii, rabdarii sale si mai ales - abilitatii pe care o are de a se face inteles.
  Si nu in ultimul rand, faptul de a putea mentiona in CV cele 2 cursuri cu certificari autorizate si recunoscute in RO si UE in web design constituie un plus la angajare. Mult succes!

 • Culberci Ecaterina (cursant Web1, Web2, CCNA - informatician la Camera Deputatilor)
  Sunt angajata ca informatician la Camera Deputatilor si am facut cursuri in perioada 2008 - 2009. Trainerul este un bun pedagog, cursurile si laboaratoarele au un continut astfel incat sa-ti dea acel "start" de care ai nevoie.

  De asemenea, mi-a placut si pentru ca trainerul a venit cu multe exemplificari in timpul orelor de predare si a raspuns prompt la intrebarile cursantilor. Erau teme date la fiecare curs si mai mult, au fost corectate si date sugestii asa incat cursantul sa-si insuseasca rapid informatiile.
  Examenele au fost serioase si pentru acest lucru felicit trainerul, implicit si Crystal Mind Academy.

  Eu am mai ales un curs la dvs. CCNA1 - trainer Andrei Dumitrescu; de asemenea recomand cursurile facute de dansul. L-am facut pentru a INTELEGE mai bine notiunile legate de hardware/retea, si nu pentru a-mi folosi in mod special in cariera.

  In prezent dezvolt site-uri la locul meu de munca, folosind tehnologii Oracle; precizez ca acele cursuri mi-au adus un plus in dezvoltarea aplicatiilor.
  Multumesc echipei Crystal Mind Academy.

 • Catalin Stan (cursant Linux, Infosec, CCNA, CCNA Security - Administrator retea - Camera de Comert a Municipiului Bucuresti)
  Am urmat urmatoarele cursuri la Crystal Mind Academy:
  - CCNA Exploration (toate cele 4 module)
  - CCNA Security
  - Linux Basic+Server
  - Advanced Linux and Infosec


  Sunt foarte multumit de toate cursurile urmate (documentatia extra oferita, laboratoarele facute, modul de predare, experienta si calificarea instructorului)

  Consider ca am fost ajutat in foarte mare parte de cursurile respective pentru a obtine slujba actuala (administrator retea).

  Deasemenea sunt foarte multumit si de centru de testare VUE din cadrul Crystal Mind Academy. (progaramare, dotare, etc.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2019