Curs Programare Blockchain (Ethereum/Solidity)

Tehnologia Blockchain este una dintre cele mai disruptive forte care a aparut in ultimii ani. In scurt timp economia si procesele de business se vor adapta unei noi paradigme si  vor fi guvernate de smart contracts, monede criptografice si aplicatii descentralizate.

Exista deja proiecte ambitioase la nivel de tara, dar si in zona corporatista care se folosesc de smart contracts. Intr-un alt articol am dat doar cateva exemple cum ar fi tokenizarea* proprietatilor imobiliare din Suedia sau rezidenta electronica din Estonia. 

Toate marile corporatii fac deja parte din Enterprise Ethereum Alliance.

 

 

Vrei sa faci parte si tu din noua lume tehnologica care ia nastere?

Crystal Mind Academy lanseaza la sfarsitul lunii februarie 2018 cursul unic pe piata din Romania intitulat Programare Blockchain (Ethereum/Solidity).

Ce vei invata la curs? 

Mai multe detalii despre programa gasesti aici.

Poti invata si singur?

Evident. Programarea este in primul rand un proces autodidactic. Dar atentie: vei dedica sute de ore pentru a intelege un concept, vei face zeci de exemple pana sa intelegi un mic program, vei petrece luni de zile pana sa pui cap la cap informatia. Eu am facut deja asta si ti le voi prezenta de-a gata.

Cum este organizat cursul?

Aceast curs consta in 8 sedinte saptamanale, in fiecare miercuri intre 18-21, iar locatia de desfasurare va fi sediul nostru din Cotroceni Business Center (100 m de metrou Politehnica sau AFI).

Organizarea va fi de grupa colectiva. Nu ne propunem sa organizam acest curs in format de grupa colectiva in mod frecvent precum celelalte cursuri, ci avem in vedere 2 grupe pe an. Ne vom dedica timpul mai ales pentru a dezolva proiecte si pentru a studia. 

*Tokenizarea presupune reprezentarea valorilor din lumea reala (proprietati, actiuni etc) sub forma digitala pe Blockchain folosind smart contracts.