C++ Institute

Cisco Networking Academy

VUE Testing Center


  • 031 102 4664 / 0720 546 972
Banner Curs Cisco CCNP
Nexus - Curs Cisco CCNP Cursurile si certificarile Cisco ofera mai multe posibilitati pentru construirea unei cariere de succes in domeniul Networking. Se pot urma astfel mai multe directii de specializare - Cisco Paths.

Organizare curs CCNP


CCNP Routing & Switching - "Cisco Certified Network Professional" prezinta concepte de Networking pentru Enterprise la nivel avansat.

Cursul este adresat persoanelor care doresc sa cunoasca in mod detaliat notiuni avansate de retelistica si sa faca performanta in domeniul retelelor de calculatoare.

Acest curs se adreseaza:
  • celor care detin certificarea CCNA (Cisco Certified Network Associate);
  • celor care au urmat cursul CCNA, dar fara obtinerea certificarii finale;
  • celor care nu au urmat cursul CCNA, nu detin certificarea CCNA, dar au cunostinte si EXPERIENTA reala echivalenta cu conceptele prezentate la CCNA;
Pentru a afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de cursul CCNP citeste sectiunea FAQ. Cursul CCNP este compus din 3 module distincte fiecare tratand o anumita arie din Networking. Cele 3 module pot fi urmate in orice ordine.

Modulele CCNP sunt:
1. Route
2. Switch
3. TShoot

Pentru detalii despre programa de studiu si laboratoare pentru fiecare modul, vizitati pagina CCNP - Programa

Crystal Mind Academy organizeaza cursurile CCNP astfel:

1. Curs CCNP dedicat pentru companii
Grupa se formeaza doar la cerere, iar modul de organizare (program, nr. sedinte, nivel predare, curriculum etc) este stabilit in cel mai mic detaliu cu beneficiarul. Grupa este formata doar din cursantii respectivei firme. Cursul se poate desfasura la sediul nostru sau al beneficiarului.

2. Curs CCNP online/remote
Cursul este adresat persoanelor fizice care nu pot sau nu doresc deplasarea constanta la sediul nostru pentru predare aprofundata si laboratoare. Cursantul studiaza individual curricula oficiala Cisco si materialele suplimentare puse la dispozitie de instructor si sustine examene. Pentru clarificari suplimentare sau nelamuriri referitoare la materie vei beneficia de asistenta online. Daca doresti urmarea cursului in aceasta forma de organizare poti incepe ORICAND !

3. Curs CCNP clasic cu predare aprofundata si extinsa
Cursul este adresat persoanelor care doresc participarea la multiple sedinte de predare si laboratoare. Este explicat fiecare concept si notiune din curriculum-ul oficial precum si altele suplimentare de catre un instructor certificat Cisco. Grupele se formeaza la intervale fixe de timp.

Documentatie/Curriculum si certificari curs CCNP


Curriculum oficial este realizat de Cisco si este in limba engleza. Pentru participarea la curs sunt necesare cunostinte medii de engleza.

Pentru promovarea cursului, studentul trebuie sa sustina o serie de examene online si sa realizeze mai multe teme practice.

Dupa promovare, studentul va obtine de la firma Cisco prin intermediul academiei noastre un certificat (in format electronic si tiparit) in care este mentionat semestrul finalizat si sunt detaliate cunostintele acumulate. Pretul acestor examene (partiale si finale) cat si a diplomelor semestriale este inclus in costul cursului.

Suplimentar, pentru fiecare modul CCNP exista o certificare individuala, iar dupa promovarea tuturor celor 3 semestre se obtine certificarea recunoscuta international "CCNP - Cisco Certified Network Professional". Examenele pentru fiecare certificare se sustin la un centrul VUE (inclusiv la Crystal Mind Academy). Detalii Programa/Curriculum CCNP.

Pentru detalii despre pret sau programul urmatoarelor grupe te rugam sa vizitezi tabelul de pe prima pagina a site-ului nostru.


Alte informatii despre cursul CCNP:

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@crystalmind.ro

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006- 2019