Curs nou - Master Go (Golang) Programming

Lansam un nou curs numit Master Go Programming. Limbajul de programare Go este unul nou, dezvoltat de Google, iar tehnologii cutting-edge precum Ethereum, Docker sau Kubernetes sunt programate in Go. Modul de organizare este Online, Corporate sau grupa colectiva.
Septembrie 2019

Update curs Linux Administration (Basic & Server)

Cursul de administrare Linux a fost actualizat cu ultimele tehnologii cutting-edge printre care: containere Docker, IPFS (InterPlanetary File System) si sisteme de automatizare si orchestrare.
Iunie 2018

Curs nou - Python for Network Engineers

Crystal Mind organizeaza un nou curs "Python for Network Engineers" recomandat inginerilor de retea Cisco sau multi-vendor, DevOps sau pen testers. Vei invata sa automatizezi infrastructuri complexe de service provider sau enterprise folosind Ansible, Paramiko, Napalm sau Netmiko.
Aprilie 2018

Curs nou - Programare Blockchain (Ethereum & Solidity)

Esti pregatit pentru revolutia blockchain care va schimba economia mondiala? Crystal Mind lanseaza cursuri dedicate pentru companii de programare Blockchain, Ethereum, Solidity.
Septembrie 2017

Curs nou - Programare Python

In luna octombrie 2017 incepe cursul de Programare Python. Acesta este un limbaj de programare cu scop general folosit in marile corporatii precum Facebook, Google, Instagram sau Dropbox. Cererea de specialisti Python este din ce in ce mai mare, iar salariile peste media IT.
Septembrie 2017

Curs nou - Programare Java

In luna aprilie 2017 incepe cursul de Programare Java 8. Java este cel mai folosit limbaj de programare din lume, iar invatarea acestuia iti ofera un avantaj evidend pe piata muncii.
Martie 2017

Curs Symfony Online

Am actualizat cursul online PHP/MySql cu un capitol extins despre Symfony, un framework profesional pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
Octombrie 2016

Noua versiune CCNA R&S

Incepand cu luna August 2016 examenul de certificare CCNA va fi actualizat. Acesta va avea codul 200-125 si va fi aliniat cu versiunea 6.0 a documentatiei. Toate cursurile CCNA organizate de Crystal Mind Academy vor fi conform cu cerintele noii versiuni.
Iunie 2016

Curs nou - Baze de date Sql(MySql)

Inscrie-te la cursul Baze de date Sql/MySql care incepe in Octombrie si-ti oferim gratuit la alegere unul dintre urmatoarele cursuri online: Cisco CCNA1, Linux Essentials sau Programator Web1 (HTML/CSS).
Septembrie 2015

La Multi Ani Crystal Mind Academy!

In luna iulie 2016 Crystal Mind Academy implineste 10 ani. In acest timp peste 6000 de cursanti "au invatat mai bine", si-au deschis noi oportunitati si si-au implinit visurile!
Iulie 2016

Curs nou - Linux Essentials

Crystal Mind Academy organizeaza un nou curs creat de LPI impreuna cu NPG si Cisco numit Linux Essentials. Acesta se mapeaza pe certificarea LPI si se adreseaza celor care sunt incepatori in Linux. Se ofera voucher de discount de 20%.
August 2014

Noul CCNA - Routing & Switching

In vara anului 2013 Cisco lanseaza o noua versiune a cursului CCNA numita CCNA Routing & Swithing (5.0). Toate noile serii organizate de Crystal Mind vor urma aceasta noua versiune.
Iulie 2013

Curs nou - Programare C si C++

Impreuna cu C++ Institute am lansat un nou curs de programare in cel mai folosit limbaj la ora actuala: C++ Cursul se poate urma in varianta cu predare sau online. Se obtine certificarea internationala CLA si/sau CPA cu discount de 70%. Pentru ca tu sa inveti mai bine!
Septembrie 2013

Curs nou - Bazele Programarii PHP

Din toamna lui 2011 introducem un nou curs pentru programatorii incepatori. Daca vrei sa devii programator in C/C++, Java, PHP sau alt limbaj inscrie-te la cursul Bazele Programarii PHP!
Septembrie 2011

Te angajam

Te angajam! Daca ai cunostinte bune de retelistica sau programare, trimite-ne un CV si poti face parte din echipa noastra!
Martie 2011

Impreuna suntem performanti

Performanta Crystal Mind Academy este dovedita de cifre statistice. Peste 80% dintre cursantii nostri au studii superioare sau sunt studenti, iar peste 90% dintre cei care au sustinut examene de certificare precum CCNA au promovat din prima incercare!
Septembrie 2010

Curs nou - CCNA Security

Crystal Mind Academy lanseaza noul curs Cisco CCNA Security intr-o abordare moderna, predare aprofundata si laboratoare de top. Pentru adevaratii hackeri ! Noiembrie 2009

Centrul de testare VUE

Crystal Mind Academy a devenit centru de testare VUE. Astfel iti oferim solutia completa de trainig: predare aprofundata, laboratoare real-life precum si posibilitatea sustinerii certificarii dorite in cadrul centrului VUE.
Iulie 2009

Curs nou - PHP/MySql Online

Crystal Mind Academy a lansat cursul PHP/MySql in varianta online. Toti cursantii de la cursul cu predare vor fi inscrisi automat si gratuit si la cursul online. Iunie 2009

Curs nou - Cisco CCNP

Crystal Mind Academy a introdus in oferta de cursuri curriculumul CCNP de la Cisco. Poti sa urmezi cursul intr-unul dintre cele 3 moduri de organizare. Pentru detalii viziteaza pagina cursului.
Octombrie 2008

Cursuri Online - Invata-Online.ro

Pe 1 Iunie 2008 vom lansa o noua platforma de e-learning Invata-Online.ro pentru cei care nu se pot deplasa la cursurile "in persoana" pe care le organizam. Mai 2008

Curs nou - Advanced Linux & Infosec

La inceputul lunii octombrie incepe cursul Advanced Linux & Infosec, unic pe piata prin subiectele obordate.
August 2007

Noul CCNA

Cisco a lansat noul curriculum pentru CCNA: CCNA Discovery si CCNA Exploration. Viitoarele cursuri CCNA organizate de Crystal Mind Academy vor fi bazate pe noul curriculum.
Iulie 2007

Cursuri dedicate pentru Companii

Crystal Mind Academy organizeaza cursuri dedicate pentru companii in domeniul IT in Bucuresti sau in tara. Programa acestora va fi creata special pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarei firme. Programul de studiu poate fi intensiv. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.
Septembrie 2006.