Curs Programare C/C++

Organizare curs Programare C/C++

Organizam cursuri de Programare C, C++ sau combinat C si C++. Modul de organizare este Online sau grupa colectiva.
Contacteaza-ne pentru detalii.

Curriculum

Este realizat de C++ Institute si este in limba engleza pe platforma de e-learning Cisco Networking Academy. C++ Institute este singura organizatie internationala de certificare pentru limbajele C si C++. Detalii.

obiectiv

La aceste cursuri de programare C si C++ vei dobandi notiuni fundamentale de programare si vei face primul pas catre o cariera de succes de programator. Invatarea ulterioara a altor limbaje de programare va fi mult mai usoara.

Diploma/Certificare

Dupa promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire de la Cisco si C++ Institute. De asemenea vei putea sustine cu discount 51% + free retake certificarile internationale CLA (C Programming Language Certified Associate) si CPA (C++ Certified Associate Programmer).

Alte detalii cursuri Programare C si C++

CLA: Programming Essentials in C – By Cisco Networking Academy in collaboration with OpenEDG C++ Institute

CPA: Programming Essentials in C++ – By Cisco Networking Academy in collaboration with OpenEDG C++ Institute

Intrebari frecvente (faq)

Daca depui mult efort si pasiune poti deveni un programator foarte bun. Vei pasi intr-o lume cu somaj zero la nivel mondial, vei avea un job universal pe care-l poti practica in orice tara, vei fi independent si vei depinde doar de propriile cunostinte, iar salariul va fi mereu peste medie. Se preconizeaza ca programarea este jobul viitorului, iar viata noastra va fi din ce in ce mai legata de aplicatii.  Crezi ca merita ?

Da, chiar daca sunt limbaje cu o anumita vechime. C este al 2-lea cel mai folosit limbaj de programare din lume, iar C++ este al 4-lea cel mai folosit

Aceste limbaje au nisa lor si nu vor fi inlocuite prea curand (10+ ani).

Da. C si C++ sunt limbajele de programare cu care au inceput cei mai multi programatori in ultimii 30 de ani.

Pentru a te inscrie la cursurile de Programare C si C++ nu trebuie sa ai cunostinte initiale de programare sau de C/C++. Cursurile incep de la zero. Trebuie sa ai insa cunostinte foarte bune de folosire a calculatorului in general precum si cunostinte medii de limba engleza. 

Chiar daca C++ este derivat din C, aceste 2 limbaje sunt complet independente. Poti incepe cu C, C++ sau poti urma C si apoi C++. Tu alegi!

Cursurile noastre sunt autorizate C++ Institute, singura organizatie de certificare C si C++.